Våre ansatte

Horecamarket AS er salgsagenten til Millum AS, som leverer innkjøpsportaler til storhusholdningsbransjen. Horecamarket har det kommersielle ansvaret for Millum sine produkter og tjenester.

Vi er fire ansatte i Horecamarket og holder til hos Technopolis på Fornebu.

Du kan treffe oss på Millum sitt sentralbord på telefonnummer 671 19 020.

Horecamarket AS

Ann-Karin Istad

Daglig leder Horecamarket

Ann Karin jobber som daglig leder for salgsagenten Horecamarket. Hun har over 10 års erfaring fra salg og ledelse innen storhusholdningsbransjen.

993 07 407

Helene Munthe-Aasbø

BID manager

Helene jobber som BID-manager for salgsagenten Horecamarket. Hun har lang erfaring innenfor arbeid mot det offentlige og er utdannet Siviløkonom.

Halvor Strand

Key Account Manager

Halvor jobber som Key Account Manager hos salgsagenten Horecamarket. Han har lang og bred erfaring fra salg og kundeoppfølging innen IT-bransjen og har en bachelor innen markedsføring, samt en master innen internasjonal markedsføring

Vivian Bidne

Key Account Manager

Vivian jobber som Key Account Manager hos salgsagenten Horecamarket. Hun har lang fartstid fra ulike stillinger i reiselivsbransjen og har en bachelor i Service Management.

Millum - Økonomi og ledelse

Bjørn Anskau

Daglig leder Millum

Bjørn har jobbet med Internett og elektronisk handel siden 1995. Han har bred erfaring fra konsulentprosjekter og etablering av ny forretningsvirksomhet.

906 82 005

Roberto Padin

Økonomisjef Millum

Roberto har jobbet i IT bransjen i 20 år og har erfaring fra operasjonell logistikk, planning og økonomi.

900 80 037

Marit Alstad

Regnskap

Marit har arbeidet hos Millum i 6 år med regnskap. Marit har også ansvar for regnskapsføringen hos agentfirmaene Horecamarket og Icio.

Millum - Markedsavdelingen

Tiril Zelow Bliksmark

Markedssjef Millum

Tiril har bred erfaring innen markedsføring, kommunikasjon, konseptutvikling og prosjektledelse. Hun har jobbet i horecabransjen i over 15 år, og kjenner godt til både kunde- og leverandørsiden.

+47 45 288 055

Morten Schee

Markedskoordinator

Morten er utdannet ved handelshøyskolen BI og har kommunikasjonserfaring fra Oslo Lufthavn.Til daglig arbeider han med nettsider, innholdsmarkedsføring, e-postmarkedsføring og andre markedsoppgaver.

Sofie Vatle

Markedskoordinator

Sofie har erfaring innen markedsføring, sosiale medier, bestillingsløsninger, produksjon av grafisk materiell, CRM og analyse. Sofie skal jobbe med CRM, design og analyse. Hun har 20 års erfaring med tilsvarende jobb i Aftenposten.

Millum - Utviklingsavdelingen

Dag Hesmyr

Utviklingssjef Millum

Dag har jobbet med Internett og elektronisk handel siden 1995. Han har bred erfaring fra konsulent- og utviklingsprosjekter.

454 19 600

Marian Aspås

Utvikler

Helene jobber som BID-manager for salgsagenten Horecamarket. Hun har lang erfaring innenfor arbeid mot det offentlige og er utdannet Siviløkonom.

Bård Heitmann

Senior Utvikler

Thomas Alme

Senior Utvikler

Thomas jobber som senior utvikler. Han har over 12 års erfaring fra Millum.

Hasse Rygh

Systemarkitekt

Hasse jobber som systemarkitekt. Han har over 20 års erfaring fra it og prosjektledelse.

Yogan Rameg

Utvikler

Yogan jobber som utvikler. Han har over 10 år med erfaringen innen .Net-utvikling og har en bachelor i Informatikk.

Rune Bjørsnøs

Senior Utvikler

Rune jobber som senior utvikler. Han har mange års erfaringen innen utvikling og it. Rune har en bachelor i IT.

Espen Gulbrandsen

Utvikler

Espen jobber som utvikler. Han har over 5 års erfaring som webutvikler innen Linux og Windows og har en bachelor i informatikk og bachelor i estetiske studier.

Farrukh Wahab Manzoor

Utvikler

Farrukh jobber som utvikler. Han har lang erfaring som systemutvikler og har en master i programmering og nettverk.

Millum - Drift

Anders Stein

Integrasjonskonsulent

Anders jobber som integrasjonskonsulent. Han har en master i IT og har mange års erfaring fra it-bransjen.

Lars Erik Petersen

Driftsansvarlig

Lars jobber som driftsansvarlig. Han har over 15 års erfaringen innen it og drift og har en bachelor i IT med fokus på programmering, systemutvikling og teknologifag.

Millum - Konsulentavdelingen

Boye Johan Kolstad

Konsulentsjef Millum

Boye jobber som konsulentsjef. Han har lang fartstid innen e-handel og it.

982 27 713

Peter Haug

Key Account Manager

Peter jobber som KAM mot leverandørkunder for Millum direkte. Han er utdannet sivilmarkedsfører og har lang erfaring innen hotellbransjen og reiseliv.

Fredrik Brauti

Konsulent

Fredrik jobber som konsulent. Han har flere års erfaring fra it-bransjen og har en bachelor i internasjonal markedsføring, samt en master i innovasjon og entreprenørskap.

Simen Ruberg

Konsulent

Simen er utdannet fra Handelshøyskolen Bi innen økonomi- og IT-ledelse. Han kom rett fra skolebenken og arbeider til daglig med support til brukere av Millum sine systemer.

AMUND STRAMRUD

Juniorkonsulent

Amund arbeider som juniorkonsulent. Han har erfaring som rådgiver mot bedrifter og har en master i innovation & Entrepreneurship fra UiO.

James William Coward

Prosjektleder

James jobber som prosjektleder. Han har erfaring innen prosjektledelse og har en master i forandringsledelse fra Lund universitet, samt en bachelor innen internasjonal markedsføring.