KONTAKT OSS

HORECAMARKET

Ann-Karin Istad

Daglig leder Horecamarket

Ann Karin jobber som daglig leder for salgsagenten Horecamarket. Hun har over 10 års erfaring fra salg og ledelse innen storhusholdningsbransjen.

993 07 407

Helene Munthe-Aasbø

BID manager

Helene jobber som BID-manager for salgsagenten Horecamarket. Hun har lang erfaring innenfor arbeid mot det offentlige og er utdannet Siviløkonom.

Halvor Strand

Key Account Manager

Halvor jobber som Key Account Manager hos salgsagenten Horecamarket. Han har lang og bred erfaring fra salg og kundeoppfølging innen IT-bransjen og har en bachelor innen markedsføring, samt en master innen internasjonal markedsføring

Vivian Bidne

Key Account Manager

Vivian jobber som Key Account Manager hos salgsagenten Horecamarket. Hun har lang fartstid fra ulike stillinger i reiselivsbransjen og har en bachelor i Service Management.

MILLUM

Bjørn Anskau

Daglig leder Millum

Bjørn har jobbet med Internett og elektronisk handel siden 1995. Han har bred erfaring fra konsulentprosjekter og etablering av ny forretningsvirksomhet.

906 82 005

Dag Hesmyr

Utviklingssjef Millum

Dag har jobbet med Internett og elektronisk handel siden 1995. Han har bred erfaring fra konsulent- og utviklingsprosjekter.

454 19 600

Boye Johan Kolstad

Konsulentsjef Millum

Boye jobber som konsulentsjef. Han har lang fartstid innen e-handel og it.

982 27 713

Tiril Zelow Bliksmark

Markedssjef Millum

Tiril har bred erfaring innen markedsføring, kommunikasjon, konseptutvikling og prosjektledelse. Hun har jobbet i horecabransjen i over 15 år, og kjenner godt til både kunde- og leverandørsiden.

+47 45 288 055

Roberto Padin

Økonomisjef Millum

Roberto har jobbet i IT bransjen i 20 år og har erfaring fra operasjonell logistikk, planning og økonomi.

900 80 037