KONTAKT OSS

HORECAMARKET

Ann-Karin Istad

Daglig leder Horecamarket

Ann-Karin har jobbet 9 år i salg mot dagligvare, apotek og parfymeri, og har erfaring fra leverandørsiden på storhusholdning. Hun jobber som daglig leder for salgsagenten til Millum, Horecamarket, og har som hovedfokus å skape et godt samarbeid med nye og eksisterende kunder, kjøpere som selgere.

993 07 407

Helene Munthe-Aasbø

BID manager

Helene starter i Horecamarket 1. november.

Halvor Strand

Key Account Manager

Halvor har utdannelse innen markedsføring og stor erfaring fra IT-bransjen gjennom arbeid hos Canon og Ricoh. Halvor jobber til daglig med kunder hos Millum sin salgsagent Horecamarket.

Vivian Bidne

Key Account Manager

Vivian er Key Account Manager med ansvar for videreutvikling og oppfølging av eksisterende kunder. Hun har arbeidserfaring fra ulike stillinger i reiselivsbransjen, og jobbet tidligere som salgssjef i Berg-Hansen Reisebureau. Vivian har en bachelor i Service Management fra Hotellhøyskolen i Stavanger.

MILLUM

Dag Hesmyr

Utviklingssjef Millum

Dag har jobbet med Internett og elektronisk handel siden 1995. Han har bred erfaring fra konsulent- og utviklingsprosjekter.

454 19 600

Boye Johan Kolstad

Konsulentsjef Millum

Boye har lang fartstid innen områdene innkjøp, e-handel og IT-systemer. Kontakt Boye for en uforpliktende prat om hvordan vi kan forenkle din hverdag.

982 27 713

Tiril Zelow Bliksmark

Markedssjef Millum

Tiril har bred erfaring innen markedsføring, kommunikasjon, konseptutvikling og prosjektledelse. Hun har jobbet i horecabransjen i over 15 år, og kjenner godt til både kunde- og leverandørsiden.

+47 45 288 055

Bjørn Anskau

Daglig leder Millum

Bjørn har jobbet med Internett og elektronisk handel siden 1995. Han har bred erfaring fra konsulentprosjekter og etablering av ny forretningsvirksomhet.

906 82 005

Roberto Padin

Økonomisjef Millum

Roberto har jobbet i IT bransjen i 20 år og har erfaring fra operasjonell logistikk, planning og økonomi.

900 80 037